Test: 8 robotdammsugare, robotgräsklippare & rengöringsrobotar

Av
Reportr
Få hjälp i hemmet, med stil. Kolla in några av de bästa robotdammsugare och andra hjälpredor som vi hittade.

Hom-Bot

Två kameror, plus ultraljud och infraröd teknik, hjälper den att navigera och grundligt dammsuga utan att stöta i möbler. Den låga profilen (drygt 3/12″) kan gå under skåp för ordentlig kant till kant-rengöring. Det auto-dockar och laddar också. lg.com.

Automower

Denna hybrid el/sol gräsklippare använder mindre energi än en konventionell. Du begraver styrtrådar runt gräsmattans omkrets, stora träd och andra hinder för exakt navigering. Det håller gräsklippandet på gräsmattan som har marktäckning, och kommer att skicka ett textmeddelande om det blir problem. Från $3000. husqvarna.com.

Scooba 230

Denna golvskur utnyttjar en trestegsprocess för att rengöra och döda bakterier. Den är kompakt också (6 1/2″ bred), så att den kan komma in svåråtkomliga utrymmen (som bakom toaletten). Du behöver sopa först, men. men $300. Irobot.com.

Verro 500 PowerScrub

Rengör en InGround-pool på cirka tre timmar, utan en härva av slangar eller högljudda tryckstegringspumpar (det är en fristående enhet). Borstar och skrubba allt, särskilt den alltid svåra vattenlinjen. $1100. irobot.com.

Mint

Använder sina egna tvättbara mikrofiberdukar eller engångsvarumärken (som Swiffer) för att torrsopa eller våt-moppa golv. Perfekt för att plocka upp husdjurshår, och är mycket tyst, så den inte gör din katt galen. $200. mintcleaner.com.

Turbo T

Dammsugare, skrubb och våt-rengör vilken konfiguration som helst av pooler med sina kraftfulla borstar och vattenstrålar. Ett intern filter tar bort partiklar ned till två microns – effektivare än din pools eget system. $1200. aquabot.com efter återförsäljare.

Looj 155

Tacklar ett grundläggande – plus rörigt och farligt – jobb med lätthet. Tar sig fram längs din rännor med 500 rpm för att bryta upp löv (torra eller våta) och skräp, lyfta och kasta bort allt. Rengör en 60-fot lång sektion på 10 minuter. $170. irobot.com.

Roomba 780

Guld-standarden inom robot-dammsugare. Har både optiska och akustiska sensorer för att söka upp och koncentrera rengöringskraft på de smutsigaste områden. Inkluderar ett inbyggt HEPA-filter. $600. irobot.com.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.