Pechugas de pollo escabechadas (Vinkokta kycklingbröst), 4 portioner

Ingredienser

4 skinn- och benfria kycklingbröst
olivolja
1/2 – 1 tsk salt
1 1/2 dl torrt vitt vin
1 msk vitvinsvinäger
1 lagerblad
1 persiljekvist
1/2 tsk paprikapulver
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
10 – 12 svarta pepparkorn

Gör så här

1. Skär varje kycklingbröst i två tunnare delar. Bryn dem i omgångar i lite olja i en stekpanna. Lägg över i traktörpanna.

2. Salta och tillsätt vin, vinäger, lagerblad, persilja,
paprikapulver, gul lök i skivor, hela vitlöksklyftor och
pepparkorn. Koka upp och låt koka på svag värme under lock ca 10 min. Serveras varma eller kalla med t ex Asadillo de pimientos (bakade grönsaker i sallad).

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner