MOULES MARINIERE

Ingredienser

Ca 1 kg färska musslor med skal
1 liten gul lök
1 msk margarin
2 dl torrt vitt vin
1 dl vatten
1/2 dl hackad persilja
1 kryddmått grovstött vit- eller
svartpeppar

Gör så här

1. Borsta skalen rena och skölj musslorna väl. Knacka på öppna musslor. Släng dem som inte sluter sig.

2. Skala och hacka löken. Fräs löken i margarinet i en rymlig gryta, ca 4 l. Häll i vin och vatten och tillsätt persilja och peppar. Koka upp.

3. Lägg i musslorna och koka dem på stark värme under lock tills skalen öppnat sig, ca 5 min. Skaka på grytan några gånger under tiden.

4. Servera musslorna med sitt spad i varma djupa tallrikar. Vitt bröd till, som kan doppas i spadet. Spadet äts med sked, eller en skalhalva.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner