Kyckling med avokadosalsa

Ingredienser

4 kycklingbröst
Salsa:
1 mogen avokado
1 liten röd paprika
2 tsk pressad citron eller lime
1-2 msk tomatpuré
1 krossad vitlöksklyfta
ca 1/2 tsk salt
lite svartpeppar

Gör så här

1. Börja med salsan. Dela och kärna ur avokadon. Gröp ur fruktköttet och skär det i små tärningar. Dela, kärna ur och finhacka paprikan. Blanda avokado och paprika med tomatpuré, vitlök, citron eller lime, salt och peppar.

2. Lossa skinnet på kycklingbrösten och stoppa in grönsaksblandningen under skinnet. Salta och peppra lite på kycklingbitarna och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat. Sätt in fatet i 200 ugnsvärme, i mitten av ugnen, och stek tills kycklingköttet är färdigt, 25-30 min.

Servera med ev överbliven salsa, tortillachips och en blandad sallad. Avokadosalsan är också god att servera till grillad kyckling.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner