Kryddig fisk, 2 portioner

Ingredienser

250-300 g fiskfilé
vetemjöl
1 kryddmått gurkmeja
1 kryddmått kanel
1 kryddmått ingefära
chilipulver
margarin
2 tomater

Gör så här

1. Beräkna 125-150 g fiskfilé per portion. Dela varje filé i 2-3 nbitar. Salta lite på fisken och vänd den i vetemjöl.

2. Hetta upp margarin i en stekpanna och strö i kryddor, till 2 portioner: 1 kryddmått gurkmeja, 1 kryddmått kanel, 1 kryddmått ingefära och lite chilipulver.

3. Stek fisken i det kryddade fettet. Skär tomater i tärningar och lägg på fisken.

Servera med kokt ris.

Våra senaste produkttester

KosttillskottReportr.se's betyg
BURNEn otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
SynerlinSveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW RampageEn PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA PowderDet bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey ProteinMycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner