KRABBA SERVERAD I SITT SKAL

Ingredienser

1 medelstor krabba
salt och peppar
ev 1 msk vitt vin eller citron
1 kokt ägg
hackad dill eller persilja
sallat
avokado

Gör så här

1. Öppna krabban så att skölden bevaras hel.

2. Skrapa ut allt det goda ur skalet. Dela kroppen och peta ut köttet från alla skrymslen. Skilj på mörkt och vitt kött. Ta också vara på ev rom. Knäck klorna och ta ut allt kött.

3. Hacka det vita köttet. Smaksätt med litet salt och peppar, och fukta ev med vin eller citron.

4. Dela ägget och hacka gula och vita var för sig.

5. Lägg mörkt kött i mitten av krabbskalet med vitt kött på båda sidor. Garnera med hackat ägg och dill eller persilja.

Servera med gravlaxsås eller en god majonnäs, med grönsallat och avokado.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner