Hemgjorda fiskpinnar, 2 portioner

Ingredienser

250-300 g djupfryst fisk i block
salt
1 ägg
2 kryddmått curry
1/2 dl ströbröd
margarin

Gör så här

1. Skär ett halvtinat djupfryst fiskblock i ca 2 cm tjocka bitar. Beräkna 125-150 g per portion. Salta lite på fisken.

2. Doppa fisken i uppvispat ägg och vänd i ströbröd blandat med lite curry – till 2 portioner 2 kryddmått curry och ca 1/2 dl ströbröd.

3. Hetta upp margarin i en stekpanna och stek fiskpinnarna runt om tills de blir vackert bruna och är genomstekta.

Servera med kokt potatis, ärtor eller bönor och citronklyfta.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner