Gryta med tomat och paprika

Ingredienser

Ca 400 g benfritt fläskkött av bog eller skinka
2 gröna paprikor
1-2 vitlöksklyftor
1 tsk salt
1/2 kryddmått svartpeppar
1 tsk äkta soja
1 tsk lökpulver
2 tsk paprikapulver
1 burk hela eller krossade tomater (400 g)
3/4 dl vatten
persilja

Gör så här

1. Skär köttet i mindre bitar. Skölj och strimla paprikorna. Pressa vitlöken.

2. Blanda kött, paprika och vitlök i en gryta. Tillsätt alla övriga ingredienser utom persilja. Koka under lock på svag värme ca 30 min,
tills köttet är mört.

3. Smaka av och klipp persilja över.

Våra senaste produkttester

KosttillskottReportr.se's betyg
BURNEn otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
SynerlinSveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW RampageEn PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA PowderDet bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey ProteinMycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner