Fiskgryta med musslor

Ingredienser

ca 300 g färsk eller fryst fiskfilé
1/2 tsk salt
1 msk vetemjöl
1 liten purjolök
1 1/2 msk margarin
1/2 tsk curry
1 burk musslor i vatten (265 g)
finhackad dill

Gör så här

1. Dela färska filéer eller skär nätt och jämnt tinat fiskblock i ca 2 cm tjocka skivor. Salta fisken och vänd den i mjöl.

2. Skölj och skär purjon i skivor. Smält margarinet i en låg gryta. Rör ner curryn. Fräs purjon i curryfettet. Lägg på fisken och häll på spadet från musselburken.

3. Sjud under lock på svag värme tills fisken är vit och ogenomskinlig, 5-10 min.

4. Strö över lite hackad dill.

Servera med kokt potatis eller ris.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner