DIPSÅSER TILL RÄKOR ELLER HAVSKRÄFTOR

Ingredienser

Ingefärsdip:
1 1/2 Crème fraiche eller gräddfil
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk riven färsk ingefära
1 tsk osötad senap
1 tsk Worcestershiresås
salt och peppar

Mangodip:
1 mogen mango
4 msk naturell yoghurt eller gräddfil
1 – 2 msk pressad citron
salt, peppar

Gravlaxsås:
1 1/2 msk senap
1 1/2 tsk socker
1/2 kryddmått salt
lite vit- eller svartpeppar
1/2 msk vinäger
1/2 dl olja
1/2 dl hackad dill

Gör så här

Ingefärsdip:
Blanda alla ingredienser. Täck över och ställ kallt ca 1 timme.

Mangodip:
Skala mangon, ta bort kärnan och mosa fruktköttet i matberedare. Blanda med alla övriga ingredienser, smaka av och låt stå kallt ca 1 timme.

Gravlaxsås:
Blanda allt utom olja och dill. Tillsätt oljan, först droppvis, sedan i en fin stråle, rör om hela tiden. Blanda i dillen.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner