Bäst i Test – Vi testar & recenserar utrustning 2017, så att du slipper

Letar du efter en nytt tält, ryggsäck, sovsäck eller stormkök? Då har du kommit till rätt ställe. Vi strävar efter att vara de bästa testarna av utrustning inom friluftsliv i Sverige, dedikerade till att erbjuda konsumenterna de mest trovärdiga, objektiva och hjälpsamma testerna och recensionerna på nätet.

Vi låter varje produkt genomgå omfattande fältprov mot jämförbara produkter för att ge köpare tydliga, pålitliga, konsumentvänliga jämförelser av högpresterande friluftslivsutrustning.

 

15 Bästa Tälten 2017 – Den Ultimata Tabellen

Hur väljer man rätt tält? Ett tält ska inte bara erbjuda dig skydd från en storm, det måste även fungera som ditt hem i vildmarken. Det är en viktig del av din utrustning, det är här du investerar mycket i form av den totala vikten, pengar, och ledig tid. Att kolla på tält är kul, men att köpa sitt nya hem är också ett stort beslut.
Vi har samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

 

12 Bästa Ryggsäckarna 2017 (Stort Test!)

Att lyckas hitta den bästa ryggsäck är sällan enkelt, men det finns ett gäng olika delar att gå igenom som förenklar processen och får ett bättre resultat. När du vandrar så ska ryggsäcken kännas stabil och säker, och förstås rymma all utrustning du behöver ha med dig. Här har vi samlat allt du behöver veta för att välja den bästa ryggsäcken, samt testat ett stort antal ryggsäckar. Mycket nöje!

 

Bäst i Test: Topp 10 Bästa Sovsäckarna 2017

Det här testet och köpguiden för sovsäckar är en allmän översikt över olika typer av sovsäckar, funktioner i sovsäckar, skötsel av sovsäckar och tips på hur man kan vara mer bekväm i sovsäcken. Det finns flera viktiga funktioner att tänka på när man köper en sovsäck. De mest kritiska funktionerna är stil, fodral, foder, fyllning och temperatur. Här är den ultimata guiden med allt du behöver veta för att köpa den bästa sovsäcken till billigast pris!

banner